Amy Grant

Amy Lee Grant is een songwriter en muzikant, in bedrijf sinds het midden van de jaren zeventig en het best bekend als vertolker van de hedendaagse christelijke muziek en kerstliederen.

Tijdens zijn carrière heeft hij tot nu toe ongeveer veertig albums gepubliceerd en won zes keer voor de paar keer een Grammy Award en Dove Award. Het was ook de eerste zanger aan de platina en een Grammy winnen voor een album van de christelijke muziek.

De activiteit van de zanger, trad af en toe zelfs dat van een actrice.

U kan bogen op de "ster" op de Hollywood Walk of Fame.

Biografie

Discografie

Album

  • 1977 Amy Grant
  • 1979 Eyes My Father's
  • 1980 Never Alone
  • 1980 Amy
  • 1981 Amy Grant in Concert
  • 1981 In Concert Volume Two
  • 1982 Age Age
  • 1983 A Christmas Album
  • 1984 Straight Ahead
  • 1985 Onbewaakte
  • 1986 De Collectie
  • Kerstmis 1986 The Animals '
  • 1988 Lead Me On
  • 1991 Hart in Beweging
  • 1991 Amy Grant Remixes Collection
  • 1992 Home for Christmas
  • 1.993 Songs from the Loft
  • 1994 House of Love
  • 1994 Muziek van de Geest-Pax Christi Ceremony
  • 1997 achter de ogen
  • 1998 Smash Hits
  • 1999 A Christmas to Remember
  • 1999 Christmas Moments met Amy Grant & amp; Vrienden
  • 2000 Remix Collection
  • 2000 Amy Grant Collection
  • 2001 De Spirit of Christmas
  • 2002 Legacy ... Hymns and Faith
  • 2003 Simple Things
  • 2003 20th Century Masters - The Christmas Collection: The Very Best of Amy Grant
  • 2004 Greatest Hits 1986-2004
  • 2005 Rock of Ages ... Hymns and Faith
  • 2005 My Best Christmas
  • 2006 Time Again ... Amy Grant live
  • 2006 Hymns voor de Journey
  • 2007 Greatest Hits
  • 2007 Amy Grant: A Film en TV Collection
  • 2008 The Christmas Collection
  • 2009 Songs of Christmas
  • 2010 Somewhere Down The Road
  • 2010 Ontdek Amy Grant: 6 Essentiele Songs

Filmografie

Actrice

  • Story, Songs and Stars
  • Een lied uit het Hart

Prijzen & amp; awards

  • 1982 Grammy Award in de categorie 'beste gospel prestaties "
  • 1983 Dove Award als "Kunstenaar van het Jaar"
  • 1983 Grammy Award in de categorie 'beste gospel prestaties "
  • 1984 Grammy Award in de categorie 'beste gospel prestaties "
  • 1985 Grammy Award in de categorie 'beste gospel prestaties "
  • 1986 Dove Award als "Kunstenaar van het Jaar"
  • 1988 Grammy Award in de categorie 'beste gospel prestaties "
  • 1989 Dove Award als "Kunstenaar van het Jaar"
  • 1992 Dove Award als "Kunstenaar van het Jaar"
  • 2006 Grammy Award in de categorie "Bluegrass Gospel"
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha