Antonio Ballerio

Ballerio Antonio is een acteur, stemacteur en acteur Italiaans.

Filmografie

Bioscoop

  • 1980 - Harmonica, geregisseerd door Piero Natoli
  • 1981 - Crazy in Love, geregisseerd door Castellano en Pipolo
  • 1985 - Lakes diep, geregisseerd door Bruno Soldini
  • 1986 - Via Montenapoleone, geregisseerd door Carlo Vanzinas
  • 1986 - Italiaans Fastfood, geregisseerd door Lodovico Gasparini
  • 1986 - Het Monster van Florence, geregisseerd door Cesare Ferrario
  • 1987 - Blue Tango, geregisseerd door Alberto Bevilacqua
  • 1991 - Cop, geregisseerd door Carlo Vanzinas
  • 1995 - Hawkeye, geregisseerd door Vittorio De Sisti
  • 1995 - Io geen spik Inglish, geregisseerd door Carlo Vanzinas
  • 1996 - Vader zegt Massa, geregisseerd door Renato cockpit
  • 1996 - Ring, geregisseerd door Carlo Vanzinas
  • 1997 - Banzai, geregisseerd door Carlo Vanzinas
  • 2000 - Wat de meisjes niet zeggen, geleid door Carlo Vanzinas
  • 2004 - De gevolgen van de Liefde, geregisseerd door Paolo Sorrentino

Televisie

  • 1975 - Marco Visconi, Episode # 1.3
  • 1977 - Het schandaal van de Banca Romana, Episode # 1.1
  • 1982 - De blonde
  • 1995 - Dienaar van de liefde
  • 2001 - Highway
  • 2003-2004 - advocaat

Nasynchronisatie

  • Jon Cypher in The Invaders
  • Frankie J. Holden Police Rescue
  • Warren Burton, Larry Pine, Geoffrey C. Ewing, Graeme Malcolm, John de Vries, Tom Tammi, Daniel Ralph Byers in Paths
  • Spike Video Vermogen
  • Alfio in Bobobobs
  • Een Robson in alle doelen
  • Steenbok in De ridders van de dierenriem
  • Mycene De terugkeer van de Ridders van de dierenriem
  • Koning van Dragon Quest in Romos

Theater

Hij studeerde af in Set Design in 1966 in Milaan, vervolgens studeerde in Rome. Sinds de jaren zeventig werkt in het theater interpreteren talrijke teksten, geregisseerd door onder andere Giancarlo Sbragia, Luigi Squarzina, Franco Parenti, Andrée Ruth Samma. Sinds 1984 werkt in Zwitserland met Charles Bertolazzi Alberto Canetta, Letizia Bolzani. Hij is ook directeur en later oprichter en artistiek directeur van een bedrijf in Lugano. In Italië heeft hij bleef werken met de Oscar Theater en de Free Theatre.

Radio

Hij werkt als regisseur, acteur en spreker voor de Italiaanse Zwitserse Radio.

(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha