Antonio Mancino

Antonio Mancino is een Italiaanse acteur dankt zijn faam aan de rol van Nicholas Lanza die hij heeft gehouden sinds 2008 in de soap opera Raitre Een plaats in de zon.

Biografie

Hij studeerde af als een tandtechnicus in 1991, toen in 1994 nam een ​​andere weg, maakt zijn debuut als een toneelspeler in het werk Kleine fragmenten van brigandage. In dit werk zal worden gevolgd door vele anderen, waardoor Mancino een volleerd stadium acteur. In de loop der jaren, zal ook dit te bereiken verschillende laboratorium en trainingen die zijn rijkdom van de acteur zal verrijken
Tijdens zijn carrière aanwezig, zowel in televisiedrama's en in speelfilms hij was. We noemen onder andere: het team, Rocco en de sperwer en zeevarenden.
Hij speelde in diverse commercials, waaronder: Vodafone, Fiat en Beghelli, Volvo, Tesco UK.
Sinds 2008 fungeert hij als Nicholas Lanza op de soap opera A Place in the Sun, dit karakter heeft de bekendheid bereikt.

Filmografie

  • 2001 Rocco en de havik, geregisseerd door Victor Rabaldi
  • 2002: zondag lunch, geregisseerd door Carlo Vanzinas
  • 2002: DWAZE LOVE, geregisseerd door Emanuela Piovani
  • 2003 Call-center
  • 2004: Seafarers
  • 2005: Stemmen in de stilte, geregisseerd door Vincelli
  • 2006: Phaedra, geregisseerd door Salvo Bitonti
  • 2006-2007: Team 8
  • 2007: Ik ben getrouwd met een agent, geregisseerd door Giorgio Capitani
  • 2008: De goed en kwaad, geregisseerd door Giorgio Serafini
  • 2008-2010: Een plaats in de zon voor meerdere bestuurders.
  • 2012: Berberian Sound Studio
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha