Bonnie White

Bonnie White, aka Lory Lynn White, is een actrice en zangeres, van Italiaanse afkomst, namelijk Abruzzo.

Biografie

Geboren in Pennsylvania, had wat populariteit in Italië in de vroege jaren tachtig in de film Cinderella '80 en het succes van zijn score, dan weer met het ras show Al Paradise, en Sandra en Raymond show in 1987. In de film Bonnie en Clyde Italiaanse Paolo Villaggio en Ornella Muti, zijn Rhapsody lied is op de soundtrack. Vervolgens met succes vervolgde hij zijn carrière bijna uitsluitend in Duitsland, het opgeven van het pseudoniem Bonnie, die alleen in Italië, en het herwinnen van het bezit van zijn naam Lory White. Onlangs aangekondigd dat het niet langer de bedoeling om een ​​carrière in de popmuziek na te streven, maar u wilt alleen religieuze muziek verbranden.

Discografie

Albums

  • 1983 - Bonnie White
  • 1983 Cinderella '80
  • 1984 - At Paradise
  • 1985 - An American in Rome
  • 1985 - Molly 'O
  • 1987 Cinderella '87
  • 1987 An American in Rome
  • 1987 Verblijf
  • 1987 Rhapsody
  • 1987 Just Me
  • 1988 Too Young
  • 1988 Ware Liefde, Lory
  • 1989 Ware Liefde
  • 1990 Lonely Is The Night
  • 1993 Miss you know - The Very Best Of
  • 1993 An American in Rome
  • Blijf 1993 - The Very Best Of
  • 1993 Jij Bent Zo
  • 1996 Lonely Is The Night
  • 2001 On My Own ... Maar Never Alone
  • 2003 De Deluxe Edition
  • Best of 2007-Incl. Spaanse Mixes
  • 2012 nieuwe CD "Jezus betaalde het allemaal" zeer binnenkort

Single

  • EP-1984 single "In Paradise"
  • 1987 Verblijf
  • 1987 My First Love
  • 1987 Miss You So
  • 1987 Het hart is een eenzame jager
  • 1988 Bij de prijs is Your Love
  • 1989 Recht uit je hart
  • 1989 A Cry in the Night
  • 1989 Hold On
  • 1990 Heartbreaker
  • 1990 Lonely Is The Night
  • 1992 Talking Eyes
  • 1993 Verblijf
  • 2002 I Feel The Rhythm

Rankings

  • 1984 '' Stay '' Italië: nummer 10
  • 1987 'Blijf' 'Duitsland: nummer 1; Oostenrijk: nummer 3: Zwitserland: No. 2
  • 1987 "Miss You So" Duitsland: nummer 9 Oostenrijk: nummer 7 Zwitserland: nummer 12
  • 1987 "My First Love" Duitsland: nummer 52
  • 1989 "A Cry in the Night" Duitsland: Oostenrijk nummer 41: nummer 1

Filmografie

Televisie

  • 1986 - Molly 'O

Bioscoop

  • 1984 - Cinderella '80

Variety Shows

  • 1984 - At Paradise
  • 1985 - At Paradise


(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha