Boyd Rice

Blake Boyd Rice, ook wel bekend als NO, is een muzikant, componist, archivaris, schrijver, auteur, fotograaf en filmmaker US.

Carrière

Actief sinds het midden van de jaren '70, is hij betrokken geweest bij fotografie en het schrijven voor het tijdschrift gevestigd in San Francisco RE / Zoeken Publications. In het midden van de jaren '80 werd hij bevriend met Anton LaVey, stichter van de Kerk van Satan en later stichtte een beweging genaamd Abraxas Stichting denktank geïnspireerd Abraxas en gnosticisme. Zijn denken is sociale darwinistische. Hij documenteerde de geschriften van Charles Manson met The Manson File. Het is ook een aanhanger van de cultuur en de Tiki liefhebber Barbie en moderne kunst. Als voor zijn muzikale carrière begon hij het opnemen van materiaal voor experimentele muziek en lawaai in 1975 onder de naam NO. Ze heeft samen met Current 93, Death in June en Rose McDowall. De meeste van zijn werken werden gepubliceerd door Mute Records.

Gedeeltelijke discografie

  • 1976 - The Black Album
  • 1982 - Fysiek Bewijs
  • 1984 - Easy Listening voor slechthorenden
  • 1985 - Blood and Flame
  • 1990 - Muziek, Martini en Misanthropy
  • 1992 - In de Schaduw van het Zwaard
  • 1993 - Ragnarok Rune
  • 1995 - Might!
  • 1996 - Heaven Sent
  • 1997 - God & amp; Beest
  • 1999 - Ontvang de vlam
  • 2000 - The Way I Feel
  • 2001 - Wolf Pact
  • 2002 - Kinderen van de Black Sun
  • 2004 - Terra Incognita: Ambient Works 1975 to Present
  • 2004 - Alarm Agents
  • 2012 - Terug naar Mono
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha