Chuckie Akenz

Chuckie Akenz, aka Chuckie A. Nguyen, is een Canadese rapper van Vietnamese afkomst.

Biografie

Geboren in Vietnam, groeide ze op in Jane en Finch, een voorstad van de Canadese stad Toronto. Na bracht twee solo-albums in 2002 en 2003, was hij in de hip hop groep 21 Clipz en de schijf in de Guns Wij vertrouwen. Het werd bekend bij het grote publiek toen regisseur Paul Nguyen maakte de videoclip voor haar single "You Got Beef?"

In oktober 2006, heeft Chuckie nam deel aan de opnames van een aflevering van Fifth Estate genaamd "Lost in de strijd". Zijn televisie kredieten omvatten ook de rotatie op MuchMusic video "Music Is My Life" en "Uptown" en een aflevering van Music Is My Life, waar de rapper vertelt van zijn eigen leven. Zijn derde solo-album van The Beginning is gepland voor de winter 2007-2008.

Discografie

  • 2001: 2TRIPLE9 Presents: Straat Splitters
  • 2002: The Return To Fame
  • 2003: Twenty One Clipz
  • 2004: 21 Clipz - In de Guns vertrouwen wij

Videoclip

  • 2002: Do not Worry
  • 2004: You Got Beef?
  • 2004: Militair
  • 2005: Ik ben Droevig
  • 2005: Love Hurts
  • 2005: My Heart
  • 2005: Real Homiez
  • 2005: Toy Soldiers Remix
  • 2005: Those Days
  • 2005: Just a Dream
  • 2005: als ik weg ben
  • 2005: This Is My Life
  • 2005: Dat is de manier waarop het gaat
  • 2006: Going Away
  • 2007: Music is my Life
  • 2007: Uptown / We Cry
  • 2007: Engelen / vanaf het begin
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha