Descendents

De Descendents zijn een punkband opgericht in Lomita, Californië, USA, in 1978. Zij vertegenwoordigen en hebben vertegenwoordigd, vooral in de jaren tachtig, een van de belangrijkste groepen van de Amerikaanse punk scene.

Groep geschiedenis

De vroege jaren

De Descendents zijn in 1978 gemaakt door gitarist Frank Navetta met zijn vriend Dave Nolte. Aanvankelijk spelen voor de lol in de garage van Dave, maar toen de laatste verliet de band, naast de zanger en gitarist Navetta, bassist Tony Lombardo en drummer Bill Stevenson. Met deze groep hun eerste single, Ride the Wild / Het is een hectische wereld in 100 exemplaren gepubliceerd onafhankelijk van de groep en geaccrediteerd Orca Productions label. In 1980 trad hij toe tot de band als zanger Milo Aukerman, een schoolvriend van Stevenson. De eerste release was het EP Aukerman 1.981 Vet, gepubliceerd door de New Alliance Records, deur SST Records Greg Ginn van Black Flag; 6 minuten van de tiener angst en bizarre humor, met nummers als My Dad zuigt en Wienerschnitzel, van slechts 12 seconden.

Het debuutalbum van het volgende jaar, Milo Goes To College gaf de band het geluid kenmerk dat hen onderscheidt van de meeste hardcore bands, later aangeduid als powerpop, melodieuze hardcore punk en pop. De onderwerpen van de liedjes waren over het feit dat en willen worden afgewezen, meisjes en vissen.

Kort na Milo Aukerman verliet de band om zich te concentreren op hun studie op de universiteit, het starten van een studie die hem zal nemen om een ​​doctoraat in de biochemie, terwijl Bill Stevenson werd de drummer van hardcore punk band Black Flag. De groep was actief tot 1985 toen ze het album I Do not Wanna Grow Up. De vorming van de groep veel veranderd tijdens de opnames van dit album. Shuttle en Lombardo verliet de band en werd vervangen door Ray Cooper en Doug Carrion.

De uiteindelijke vorming en ALLE

Hun volgende album Geniet! Hij kwam uit in 1986 en voortgezet verkenning van de pop punk door de groep. Het was een mix van domme liedjes en zinloos, en volwassen en emotionele nummers als Verkrijg de Time en een cover van de Beach Boys Wendy. Na de daaropvolgende tour van Enjoy!, Ray Cooper kreeg een baan in de toen opkomende software-omgeving en Doug Carrion verliet de band om nieuwe projecten. Stevenson noemde Karl Alvarez en Stephen Egerton van Massacre Guys Salt Lake City om ze te vervangen, waardoor de uiteindelijke vorming van de Descendents.

In 1987 werd het album ALL, dat is de eindvervaldag van de groep in de jaren tachtig met nummers als Coolidge, Cameage en schone lakens. Dit zou de laatste plaat van de groep voor de volgende onderbreking van negen jaar. Milo verliet de band na de tour ALL en finall 1987 naar een full-time onderzoeker te worden en de overige componenten van de Descendents nam als zanger Dave Smalley en noemden zichzelf de naam van ALL. Tijdens deze periode, de SST Records besloten om verschillende materiaal van de band vrij te geven, het eerste record is out is de live Liveage, gevolgd door herdrukken Bonus Fat en Milo gaat studeren, twee dingen tegelijk. De band, niet blij met de eerste live, onder druk gezet om een ​​live met alle belangrijke repertoire van de band los, dus het werd gepubliceerd Hallraker. De activiteit van alle voortgezet tot 1996, toen het hervormde de Descendents met de terugkeer van Milo Aukerman en werd het album Everything Sucks, gevolgd door de gelijknamige tour. In het album zijn songs geschreven door Milo tijdens de ontbinding van de groep. In 1997 publiceerde hij de sessie, een best of en in 2001 een split leven met ALL. Het concert werd opgenomen en uitgebracht onder de naam Live-Plus One.

Recente geschiedenis

In 2004 bracht de groep de EP 'Merican en hun nieuwe album Cool voor u zijn. De onderwerpen van de nummers zijn niet alleen de gebruikelijke onderwerpen dierbaar de Descendents, maar ook een sterke politieke referenties en een meer volwassen visie van rapporten en verlatenheid. Het album bevat de gebruikelijke stijl van de groep, zelfs als het geluid in veel nummers verschijnen schoner dan de vorige albums.

Afstammelingen van de toekomst is onzeker, omdat de leden van het team zijn verspreid: Stevenson is onderdeel van enige misdaad en werkt samen met de Lemonheads, samen met Alvarez, in aanvulling op de leiding van de opnamestudio Blasting Room terwijl de Egerton Armstrong Recording Studio in Tulsa.

In november 2006 bracht hij de video game Tony Hawk's Downhill Jam voor de Nintendo Wii. Onder de muziek van zijn soundtrack verschijnt het nummer myAge, oorspronkelijk aanwezig in hun debuutalbum.

Nieuwsgierigheid

  • De Descendents waren een groep van grote invloed in de punk rock scene in Californië, en in het bijzonder om groepen als NOFX, die in het bijzonder een couplet van het lied 13 Steken album van de oorlog tegen errorism hebben geschonken, die net begint met de zin "De eerste keer dat ik zag de Descendents, waren de snelste band die ik ooit heb gezien." Daarnaast, het lied volgt duidelijk de stijl van de Descendents en citeert andere nummers.
  • De groep symbool, of een vreemde kleine man met een bril, is Milo Aukerman gezien door zijn collega-college als een "nerd".

Opleiding

Stroom

  • Milo Aukerman - voice
  • Stephen Egerton - gitaar
  • Karl Alvarez - laag
  • Bill Stevenson - Batterij

Ex componenten

  • Gwynn Kahn, een onbekende zangeres, volgens Milo Aukerman, zong voor de groep voor hem subentrasse.
  • Frank Navetta - gitaar.
  • Tony Lombardo - laag.
  • Ray Cooper - Guitar
  • Doug Carrion - laag

Tijdlijn Components

1979-1989

1995-1997

2004-2009

Discografie

Album studio

  • 1982 - Milo Goes To College
  • 1985 - I Do not Wanna Grow Up
  • 1986 - Enjoy!
  • 1987 - ALLE
  • 1996 - Everything Sucks
  • 2004 - Cool to You Be

Live-album

  • 1988 - Liveage
  • 1989 - Hallraker
  • 2001 - Levende Plus One

Verzamelingen

  • 1985 - Bonus Fat
  • 1988 - Twee dingen tegelijk
  • 1991 - Somery

EP

  • 1981 - Fat
  • 2004 - 'Merican

Single

  • 1979 - Ride the Wild / Het is een hectische wereld
  • 1986 - Enjoy!
  • 1987 - Clean Sheets
  • 1996 - When I Get Old
  • 1996 - Ik ben de One
  • 1997 - When I Get Old
  • 1997 - Ik ben de One
  • 1997 - Sessions

Sommige optredens in compilatie

  • 1996 - Punk-O-Rama Vol 2.
  • 1998 - Soundtrack van Taylor Steele is The Show
  • 1998 - Een compilatie van de Warped Muziek
  • 2002 - Punk-O-Rama Vol 6.
  • 2004 - Rock Against Bush, Vol 1.
  • 2004 - Warped Tour 2004 Tour Compilation
  • 2006 - Het beste van Punk-O-Rama

Ongepubliceerd materiaal

  • 1986? - Nog steeds honger - Geniet Sessions

Tribute album

  • 1995 - Homeage: Veel Bands Doing Songs Descendents '
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha