DJ Double S

Rino Constant, beter bekend als DJ Double S, het is een Italiaanse deejay.

Biografie

Rino Constant, bekend door het publiek als een DJ Double S aka Corn beroep, maakt zijn eerste verschijning op de nationale scène op de leeftijd van 17, de eerste "Hip Hop Dorp 'van '95 in Turijn. Na te hebben gespeeld voor meerdere jaren in de nota vorming van Turijn scene The Next Level Crew, begon zijn optredens samen met vele kunstenaars van de Hip Hop nationale, zoals Neffa, Otierre, La Pina, Chief & amp; Aandeelhouders, de familie.

Zijn persoonlijke benadering van de draaitafels, variërend van "eenvoudige" van DJ Club, dan goede fokker en mixen van muziek, meer technische ontwikkeling van de manipulator van schijven die een echte muzikant te worden: een Turntablist. In de volgende jaren, de belangrijkste lokale Hip Hop van de boot zijn het toneel voor zijn 's avonds; Jam op hoog niveau en ter ondersteuning van vele groepen Rap, tijdens hun concerten, DJ Double S dringt zich op de Italiaanse scene.

Sinds enkele jaren speelt in de vorming van Turntablism meest geciteerde in Italië opgericht door DJ Skizo en DJ Gruff: Alien Army. Tijdens deze periode, Double S verwierf een schat aan ervaring in de show en entertainment, ik ben getuige van de vele optredens op bijna alle discs te dateren in het landschap evenals de vele nationale Hip Hop Mixtapes hij heeft geproduceerd, gemengd, opgenomen en vervolgens gepubliceerd. Sommige van deze worden echte klassiekers zoals "Ik begrijp de Italiaanse!", Die de 1000 exemplaren verkocht, astronomische getallen voor de Italiaanse markt die eigenlijk moedigen Double S om vervolgens het volume 02:03 produceren overschrijdt.

In de afgelopen jaren heeft hij zijn passie voor de figuur herontdekt "klassieke" DJ van Club is gespecialiseerd in zwarte muziek, waaronder reggae en dancehall, maar zonder afstand, maar zijn rol als selector instrumentaal aan de Slag van Freestyle. DJ Double S drukt een stijl en een selectie uit het moderne karakter en de directe technische maar nooit zwaar. Altijd rekening houdend met de oorsprong van het muzikale genre zelf, biedt haar eigen selectie van de klassieke "Old School" of de vroege jaren '90, vaak het aanwakkeren van de beste avonden en altijd handhaven van een hoge temperatuur in de dansvloeren.

Ongeveer vijf jaar is de officiële DJ van het Technisch perfect, het is momenteel de Live Ensi en OneMic vol en uiteindelijk richtte hij met de heer Phil het collectief van DJ's, Once Were Warriorz die zag ook de aanwezigheid van vrienden / DJ collega Geschokt en Toto.

Hij werkte samen met Fabri Fibra Counterculture Tour 2010/2011 begonnen in Milaan op 6 december 2010, en, onder het label Hard Times altijd vezels, vrijgegeven mixtape volume 4 van de serie "Ik begrijp de Italiaanse" met samenwerkingen: Ensi, Entics, Fabri Fibra, Kiave, Maury B.

Sinds januari 2012 samen met rapper Marracash in verschillende afleveringen van MTV SPIT, afwisselend op de keuze van de basis voor de strijd met DJ Tayone.

23 juni, waardoor de nieuwe mixtape DJ Double S "centraal stellen", met ongepubliceerde verzen van eersteklas artiesten en groepen zoals Fabri Fibra, Kiave, Rapstar, Rocco Hunt, Ensi, Amir, Raige, en vele First andere. Op dezelfde dag output, om middernacht, kunt u de mixtape te downloaden op de site van de Hard Times Records gratis download.

Sinds 2010, samen met Zuli Ensi en houdt zich bezig met het project "" Gran Torino. "Het trio, maar heeft ze niet bevallen aan een album.

In 2014 speelde hij in het getal nul - De wortels van rap Italiaans.

Nieuwsgierigheid

  • Het is deze, samen met vele leden van de Italiaanse underground scene, in de video van "daar" de Otierre.

Discografie

  • 1995: Word Iz Bond
  • 1995: Lyrical Tape
  • 1995: Put It On
  • 1996: 3 The Magic Number
  • 1996: The Magic Number 3 Vol.2
  • 1996: De wetenschap van de Blend feat. DJ Rudy B
  • 1996: S.H.U. Strictly Hardcore Underground
  • 1997: Double Connection feat. Mixmen
  • 1997: 1, 2 Pass Het
  • 1997: 1, 2 Pass Het Vol.2
  • 1997: 1, 2 Pass Het Vol.3
  • 1997: De helft van een handvest feat. DJ Zank
  • 1997: Ik begrijp de Italiaanse Vol.1 - 1997
  • 1997: The Connection feat. Mixmen
  • 1997: 1, 2 Pass Het Vol.4
  • 1998: DJ Double S en Robba Verplichte
  • 1998 Corn Tapes
  • 1998: Alien Army: Het Contact
  • 1999: 6 Feet Under feat. Dj Baro
  • 1999: Ik begrijp de Italiaanse Vol.2
  • 2000: Ik begrijp de Italiaanse Vol.3
  • 2000: Kollage
  • 2000: Meer dan 6 Feet Under feat. DJ Rudy B
  • 2001: 2 Het Woord Mutha feat. Bus Deez
  • 2002: Het Grote Avontuur van Dj Double S
  • 2003: Nog 6 Feet Under feat. Dj tsura
  • 2003: Party Jointz
  • 2004: Party Jointz Vol.2
  • 2004: DJ Double S uit Een andere Wereld
  • 2004: DJ Double S Van Another World Vol.2
  • 2005: Hot Shit feat. Dj tsura & amp; Dj Daf
  • 2007: Suite Muzik Hosted by Ensi
  • 2007: VP Records - Summer Sampler
  • 2008:. OWW Vol 1 feat. DJ Geschokt, de heer Phil & amp; Toto
  • 2011: Begrijp je de Italiaanse! Rap Counterculture
  • 2012: In het midden stadium
  • 2014:. In het midden van de scène Vol 2
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha