EG-verblijfsvergunning voor langdurig ingezetenen

De verblijfsvergunning van langdurig verblijf of verblijfsvergunning voor buitenlanders een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd, in de hele Europese Unie geldig is.

Wie kan vragen om het

Dit document kan door een vreemdeling die al bezit is van een verblijfsvergunning voor een periode van minimaal vijf jaar worden aangevraagd en als hij verdient het minimum bepaald door het bestuursorgaan. Een verblijfsvergunning kan niet worden uitgegeven tegen is gevaarlijk voor de openbare orde en veiligheid verklaard.

Faculteit

Met dit document, kunt u:

  • Voer elk EU-land zonder visum.
  • Werken in de hele Europese Unie.
  • In staat zijn om te genieten van de aangeboden door de overheid diensten.
  • Deelnemen aan het openbare leven van het gastland.

Herroeping

De verblijfsvergunning kan worden ingetrokken indien zij op frauduleuze wijze werd verkregen, in het geval van uitzetting, wanneer de omstandigheden die hebben geleid tot de afgifte ervan ophouden te bestaan, indien de houder woont achtereenvolgens buiten de Europese Unie voor een periode van time meer dan een jaar, als hij verkrijgt gelijkwaardig diploma uit een ander EU-land, toen woonachtig buiten Italië voor meer dan zes jaar.

(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha