Folder 5

Folder 5 was een vrouwelijke Japanse muziek groep label Avex Trax. De groep, bestaande uit vijf meisjes van Okinawa, stond bekend om de muzikale stijl beïnvloed dall'Eurobeat.

Geschiedenis

De map 5 werden geboren als een uitloper van een andere groep J-pop, de map, altijd stabiel Avex. Samen met de vijf meisjes werden de Folder samengesteld door twee jongens, Daichi en Joe. Wanneer Daichi en Joe verliet de band om redenen van leeftijd, werd de groep omgedoopt Folder 5.

In 2000 werd hij vrijgelaten eerste single Supergirl van de groep. Hun derde single, Geloof werd gebruikt als de tweede opening theme voor de populaire anime One Piece. ! Het lied Ready, deze single in de vierde groep van Stay ... werd in plaats daarvan gebruikt in de soundtrack van Jango's Dance Carnaval geprojecteerd, samen met de film One Piece: De schat van de koning, terwijl het lied Magical Eyes is de opening thema de video game voor de Xbox Nezumix.

Na de release van hun achtste single, MIJN wonder in mei 2002 de Folder 5 blijkbaar gestaakt. Hoewel niemand ooit kreeg officiële communicatie, de groep lijkt te zijn opgelost, als de leden solo carrières hebben ondernomen.

Lidmaatschap

  • Nakama Arisa
  • Hikari Mitsushima
  • Akina Miyazato
  • Natsu Aga
  • Moe Ishihara

Discografie

Single

  • 2000: Supergirl
  • 2000: Amazing Love
  • 2000: Geloof
  • 2001: Blijf ...
  • 2001: Final Fun-Boy
  • 2001: Go Ahead !!
  • 2002: Magische Ogen
  • 2002: My Miracle

Album

  • 2001: Hyper Groove 1
  • 2002: Vijf Meisjes
  • 2003 Hyper Groove Party
  • 2003 Folder + Folder5 Compleet Box

DVD

  • 2001: Hyper Groove Clips
  • 2003 Hyper Groove Clips 2
  • 2003 Folder + Folder5 Compleet Box
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha