Harley & amp; Spier

Harley & amp; Spier is muziek duo Deep - soulful house en dance samengesteld door Peter William "Harley" Cataldo en Flavio "spier" Romaniello. Officieel geboren in 1996 in Milaan, waar Willem werd overgebracht van de leeftijd van 12 jaar.

Hun muziek kan als deep house en soulful house beide gekenmerkt door geluiden zachter en verfijnd dan de traditionele woning met een ritme langzamer of zelfs afwezig worden geëtiketteerd.

Zij ondertekenen hun sporen met een bepaalde manier, het einde van de tracks brullende motoren van de Harley Davidson.

Van eenvoudige dj na verloop van tijd hebben ze ook begonnen met de activiteiten van componisten en producenten opgericht twee platenlabels ontwikkelt verschillende samenwerkingen met andere artiesten als Kerri Chandler, Kenny Bobien, Jocelyn Brown, India, Marie Tweek, Lem Springsteen om nummers te remixen door Gloria Gaynor.

Lang gevestigde samenwerking met DJ Kay Rush Radio Montecarlo met de beroemde Unlimited, die hebben geproduceerd verschillende collecties komen tot Unlimited XIII en het verzamelen van klassiekers Present House Classics 1.

In 2011, om te vieren 15 jaar van het duo heeft een dubbel album genaamd No Compromise vrijgegeven.

Onlangs, in plaats van William Cataldo nam Stephen "Stewie Slow" Proietti, maar hoe het duo nog steeds de naam van Harley & amp hebben; Spier.

Discografie

Album

  • 2004 - Overal Gerespecteerde
  • 2006 - A Decade ff Truth
  • 2008 - Armed Response
  • 2010 - Solid Passion
  • 2011 - No Compromise
  • 2013 - Life Evolution

Verzamelingen

  • 2011 - Present House Classics
  • 2012 - Present House Classics II

EP's en singles

Remix

  • 2006 - A Decade Of Truth: Feel It
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha