Horna

De Horna is een Finse black metal band geboren in 1993 in Lappeenranta.

Biografie

De groep is het geesteskind van gitarist / zanger Shatraug en de eerste gitarist en bassist moredhel. Suond De band bestaat uit black metal gespeeld op de ouderwetse manier, door de jaren heen een groot aantal muzikanten hebben gehad, het opnemen van meerdere schijven, die vele split, elk jaar omvatten, bijna meedogenloos proberen nieuwe manieren van expressie met schijven die Aania Jossa terwijl de resterende binnen de grenzen van black metal. Zoals bij vele anderen die behoren tot het genus alle huidige groepsleden spelen ook andere groepen.

Opleiding

Stroom

  • Corvus - voice
  • Shatraug - gitaar, zang
  • Saturnus - gitaar
  • Infectie - laag
  • Vainaja - Batterij

Ex componenten

Zangers

  • Nazgul von Armageddon ook in Satanic Warmaster

Gitaristen

  • Moredhel
  • Otava
  • Thanatos

Bassisten

  • Moredhel
  • Thanatos
  • Skratt
  • Vrasjarn

Drummers

  • Gorthaur
  • Ravenum
  • Lord Sargofagian, zelfs in Satanic Warmaster

Toetsenisten

  • Skratt

Discografie

Studio-albums

  • 1998 - kohti Yhdeksän Nousua
  • 1999 - Haudankylmydden Mailla
  • 2001 - Sudentaival
  • 2005 - Envaatnags Eflos Solf Esgantaavne
  • 2006 - Aania Jossa
  • 2007 - Sotahuuto
  • 2008 - Sanojesi Äärelle
  • 2009 - Musta Kaipuu
  • 2013 - Askel Lähempänä Saatanaa

Verzamelingen

  • 2000 - Hiidentorni / Perimä Vihassa Ja Verikostossa
  • 2004 - Ordo Regnum Sathanas

Live albums

  • 2004 - Black Metal Warfare

Demonstratie

  • 1995 - Varjoissa
  • 1997 - Hildentorni
  • 2006 - Kun Synkkä Ikuisuus Avautuu

Ep

  • 1999 - Perimä Vihassa Ja Verikostossa
  • 1999 - Sota
  • 2001 - Korpin HETKI
  • 2002 - Risti Ja Ruoska
  • 2003 - viha Ja Viikate
  • 2004 - Talismaani
  • 2004 - Vuohipaimen
  • 2007 - Pimeyden Hehku
  • 2011 - Adventus Satanae

Klieven

  • 1999- Whispered Mythen
  • 2002- Horna / Musta Surma
  • 2003- Horna / Desolation Triumphalis
  • 2003- Horna / Ouroboros
  • 2004- Horna / Woods van Infinity
  • 2004- Horna / Behexen
  • 2004- Vihan Vuodet
  • 2005- Goatfucking Gent / Vivicomburium
  • 2005- Unohdetut Kasvot, Unohdettu Aani / A Dark Dream
  • 2005- Horna / blackdeath
  • 2005- Ilman Arvoa Ja Arkkua / Kinaidos
  • 2006- Horna / sacrificia mortuorum
  • 2007- Horna / Peste Noire

Andere projecten

Andere projecten

  • Burgerij
  •  Commons heeft foto's of andere bestanden op Horna
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha