Kaiser Chiefs

De Kaiser Chiefs zijn een Engels indie rock band, opgericht in 1997 in Leeds onder de naam Parva.

In 2003 heeft ze de naam Kaiser Chiefs, de beslissing om het team te inspireren, waarbij de historicus van de Zuid-Afrikaanse kapitein Lucas Radebe Leeds militante vroege carrière.

Ze won drie Brit Awards in de categorieën Beste Groep, Beste Britse Rock Act en Beste Live Act in 2006 en een NME Award voor album werkgelegenheid in de categorie Beste Album in 2006.

Na twee albums van bescheiden succes onder de naam Parva gepubliceerd, zij debuteerde in 2005 met het album Werkgelegenheid, schijf geïnspireerd door de new wave en punk rock muziek van de late jaren zeventig, in staat om meer dan drie miljoen exemplaren te verkopen. In hetzelfde jaar werd het album genomineerd voor de Mercury Prize. In 2007 kwam het tweede album Yours Truly, Angry Mob, gedreven door de single "Ruby", die aanzienlijk succes bereiken van de top van de singles charts in het Verenigd Koninkrijk genoten. In 2008 publiceerde hij uit met hun hoofden, terwijl in 2011 The Future Is Medieval. In 2012 bracht de band Start de Revolution Without Me en Souvenir: The Singles 2004-2012, de eerste grootste hits. In 2014 kwam hij Onderwijs, Onderwijs, Opleiding & amp; Oorlog, het eerste album geproduceerd na scheiding van de historische lid Nick Hodgson.

Carrière

Simon Rix, Nick 'Peanut' Baines en Nick Hodgson ontmoetten in hun woonplaats van Leeds, en de zomer van 1997 vormen de Parva. Werven later Ricky Wilson en Andrew "Whitey" White, die in een coverband van de Rolling Stones speelden. Aan het begin van 2001 en 2002 publiceert vier singles, ook het debuutalbum 22, uitgebracht in 2003, maar slaagde er niet om door te breken en de band besloten om later nog eens te proberen, veranderde haar naam in Kaiser Chiefs.

Dankzij de NME Awards Tour, de Kaiser Chiefs hebben de mogelijkheid om mee te spelen met de grootste namen van de nieuwe Anglo-Amerikaanse rock scene. Een concert van de Ordinary Boys, waarbij voor de gelegenheid de Kaiser Chiefs diende als de opening act, de band van Leeds weet Stephen Street, de producent, die een CD met demo's, voorstellen om samen te werken aan de oprichting van het debuut album afgeleverd. Medio augustus 2004 heeft de groep kwam producer bij Olympic Studios, waar hij opgenomen het nummer "I Predict A Riot" met engineer Sound Cenzo Townsend.

Binnenkort bracht hij zijn eerste album, Werkgelegenheid, dat een groot succes, gedreven door de eerste single Oh My God, dat wordt hymne van Leeds fans en bereikte de top tien in Amerika. I Predict a Riot, het eerste nummer opgenomen met de straat, het is de tweede single. Daaropvolgende singles op het album zijn "Elke dag Ik hou van jou steeds minder", raakte de zomer van 2005, en "Modern Way". In juli 2005 trad de band op het Live 8 in Philadelphia.

Twee jaar na het grote succes van de werkgelegenheid, bracht de band Yours Truly, Angry Mob dat de hoogte van de Britse charts en Europese bereikt. Op 19 februari 2007 heeft de eerste single Ruby, die nummer een op de Britse hitlijsten bereikt. De tweede single van het album Everything Is Gemiddeld Tegenwoordig. De derde is de Angry Mob.

In oktober 2007, bracht hij de enige Liefde is geen wedstrijd alleen op vinyl en op het web.

Op 20 oktober 2008 bracht de band het derde studioalbum uit met hun hoofden, die worden gewonnen uit de individuele Never Miss a Beat en Good Days Bad Days.

In 2011, de Kaiser Chiefs vrijgegeven hun vierde album The Future Is Medieval, voorafgegaan door de enkele Little Shocks. Voor de gelegenheid wordt de groep lanceert een bijzonder initiatief: via de officiële website van de band, in feite, kunt u kiezen tien nummers in de twintig beschikbare meer dan een cover gemaakt, waardoor een aangepaste schijf te creëren.

De officiële album bevat dertien nummers, en het wordt gewonnen als tweede single van het nummer Man On Mars. In november bracht de band op zijn officiële YouTube-kanaal van de videoclip van de derde single Kinda Girl You Are.

6 maart 2012 wordt gepubliceerd de schijf Start de Revolutie zonder mij. Het is een uitgave van The Future Is Medieval voor de Amerikaanse markt. In de tracklist, zeer verschillend van de oorspronkelijke plaat, op de Run is ook opgenomen, die ook de eerste single van 2012.

4 juni 2012 uit Souvenir: The Singles 2004-2012, het eerste greatest hits album bevat ook de nieuwe nummer Luister naar je hoofd.

Op 12 augustus 2012 heeft de band voert levend tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen, het spelen van Pinball Wizard van The Who.

In november 2012 kondigde de band een reeks concerten, waaronder een in Leeds Arena, de stad van herkomst van de groep, gepland voor september 2013. Op 4 december 2012 is de drummer en songwriter Nick Hodgson aangekondigd op Twitter dat hij de band had verlaten om na te streven in verschillende projecten. De band heeft het opgeven via haar officiële website bevestigd.

Op 7 februari 2013 Vijay Mistry van Club Smith bij de band als drummer en percussionist voor de aankomende Europese tour.

UK tour, die 13 data omvat, 11 februari met een datum in het Sands Centre in Carlisle, raakt Glasgow, Dunfermline, Manchester, Bridlington, Newcastle, Preston, Cheltenham, Wolverhampton, Southampton, Cambridge en Margate en eindigt op 1 Maart in de O2 Academy Brixton. Op 1 juni de band, samen met All Time Low, is de supporter van de Green Day concert in het Emirates Stadium in de Britse hoofdstad. In september 2013, de band presteert in de nieuwe First Direct Arena Leeds.

Tijdens de tour hebben de Kaiser Chiefs veel nieuwe nummers live: Living Underground, je hebt de Nerve, Penny Black, Bogen & amp; Pijlen, Misery Company, Coming Home, afscheid nemen, One More Last Song. 26 november is de titel van het nieuwe album, onderwijs, Onderwijs, Opleiding & amp aangekondigd; Oorlog, waaronder enkele van de nummers gespeeld op tour over in Roses, My Life, ondertussen in de hemel. Op 3 december, de band bekend dat het album zal worden uitgebracht op 31 maart 2014. Het album zal aanwezig zijn twee nieuwe nummers die live tijdens de 2013 zomertour van de Kaiser Chiefs in Zuid-Amerika, Londen en Leeds werden gepresenteerd zijn: Coming Home and Company Misery , officieel unreleased tracks op de disc en de eerder opgenomen in de tracklist van de cd.

Vijfde studioalbum van de band werd volledig weg in de Verenigde Staten tussen een break en de andere verplichtingen van de verschillende leden van de band opnieuw opgenomen. De opnames vonden plaats in de eerste plaats in Atlanta, Georgia, om de Maze Studios, en werden gemengd bij Electric Lady Studios in New York. De producent is Ben H Allen III, in het verleden al met Gnarls Barkley, Animal Collective en Deerhunter.

Om de presentatie van het album Kaiser Chiefs ondersteunen hebben gepland drie concerten, twee in Engeland, in Manchester en Londen, en één in Spanje, in Madrid, voor respectievelijk 11, 13 en 14 februari 2014.

Opleiding

De groep bestaat uit:

  • Ricky Wilson - vocals
  • Andrew "Whitey" White - gitaar. Hij woonde Leeds Metropolitan University, de toetreding tot de band uit het begin van de Kaiser Chiefs
  • Simon Rix, mede-oprichter - laag
  • Nick 'Peanut' Baines - keyboards, synthesizer
  • Vijay Mistry - drums en percussie
  • Nick Hodgson - drums, zang, de belangrijkste songwriter. Live was de tweede stem van de groep. Het was onderdeel van Kaiser Chiefs vanaf het begin tot en met december 2012.

Gebruik van nummers

Spelen

  • Oh My God is een deel van de soundtrack van de video game Driver: Parallel Lines.
  • I Predict a Riot is een onderdeel van de soundtrack van de video game Gran Turismo 4.
  • Hartelijk dank is het lied van de intro van het spel PES 2008.
  • Mis nooit meer een beat en Ruby zijn opgenomen in de tracklist van video game PES 2010.
  • Ruby is een bonus track van de video game Guitar Hero III: Legends of Rock.
  • Mis nooit meer een beat is opgenomen in de tracklist van de videogame Guitar Hero 5.

Soundtracks

  • Ruby is een deel van de soundtrack van de film Ruby Sparks.

Discografie

Studio-album

  • 2002 - Parva Times
  • 2003-22
  • 2005 - Werkgelegenheid
  • 2007 - Yours Truly, Angry Mob
  • 2008 - Uit met Hun Hoofden
  • 2011 - The Future Is Medieval
  • 2012 - Start van de Revolutie Without Me
  • 2014 - Onderwijs, Onderwijs, Opleiding & amp; Oorlog

Verzamelingen

  • 2012 - Souvenir: The Singles 2004-2012

Single

  • 2004 - Oh My God
  • 2004 - I Predict a Riot
  • 2005 - Oh My God
  • 2005 - Everyday Ik hou van jou steeds minder
  • 2005 - I Predict a Riot / Sink dat schip
  • 2005 - Modern Way
  • 2006 - You Can Have It All
  • 2007 - Ruby
  • 2007 - Alles Is Gemiddeld Tegenwoordig
  • 2007 - The Angry Mob
  • 2007 - Liefde is geen wedstrijd
  • 2008 - Never Miss a Beat
  • 2008 - Good Days Bad Days
  • 2011 - Little Shocks
  • 2011 - Man op Mars
  • 2011 - Kinda Girl You Are
  • 2012 - Op de Run
  • 2012 - Luister naar je hoofd
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha