Kellee Bradley

Kellee Bradley is een muzikant en actrice.

Geboren in Pensacola, Florida, omdat zijn vader was een soldaat in de Amerikaanse marine, reist hij een partij als een kind, het leven in Oregon, Japan, San Diego, Brooklyn, en tenslotte Seattle.

In New York, ontdekte hij zijn liefde voor muziek, studeren gitaar. Een Junction City, studeerde hij koorzang, gevolgd pianolessen en muziek voor theater. Op zijn vijftiende schreef hij zijn eerste nummer voor de Pasen Seals Telethon, getiteld "Zorgen voor Morgen ', en werd uitgenodigd tijdens de Nationale Telethon in Los Angeles om te zingen.

Hij studeerde af in Oregon en ging acteren studeren in Los Angeles, maar uiteindelijk draait om de wereld van de muziek toen ze verhuisde naar Seattle.

Hier trouwde hij en heeft twee kinderen. Zijn moeder stierf aan kanker. Hij begint aan zijn eerste album, The Season, gepubliceerd in 1999 te schrijven.

Volg I Talk To The Stars, in 2002, en in 2005 Waiting.

Dankwoord

  • Washington 2002 Emerging Artist Award, gesponsord door Redhook, Naras en Made in Washington Stores
  • 2002 JPFolks Songwriting Finalist
  • 2002 USA Songwriting Contest Finalist
  • 2002-2005 ASCAP Award
  • 2004 JPFolks Songwriting Nominatie
  • 2004 2e plaats -Maryhill Winery Songfest
  • 2004 Acoustic Live-Finalist

Filmografie

  • Fort van Amerikkka, 1989
  • Northern Exposure
    • episode 1,7, 1990
    • episode 3.4, 1991
  • Ontsnappen uit Seattle, 2002
  • Gerafeld, 2007
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha