Kerk van St. George in Spadaro

De kerk van San Giorgio Spadaro was een heilig gebouw, nu onderdrukt gelegen in het centrum van Barberino Val d'Elsa, in de provincie Florence, het aartsbisdom van dezelfde stad.

Geschiedenis

Het eerste nieuws van het ziekenhuis van St. George dateren van 19 april 1184 als het is gemaakt van een schenking van gronden geplaatst op het grondgebied van de kerk in de buurt Ficaiola, de stad in de buurt van de kerk. De eerste vermelding van een deel van de kerk dateert uit de rationes Decimarum.

In de tienden pauselijke tussen 1276 en 1302 de kerk betaalt een klein bedrag, het aantonen van de economische situatie is niet floreert. De arme schat heeft al bepaald voor de val en vervolgens de verwijdering plaatsgevonden vóór 1422.

Omgevormd tot een eenvoudige welsprekendheid, hij nooit economische welvaart kende. Patronage in de late achttiende eeuw de familie Gherardini, vervolgens doorgegeven aan de Sacchetti familie die de eigenaar was in 1847 toen het eindelijk werd afgeschaft en de kerk van San Pietro een Olena gehecht.

Architectuur

De kerk van St. George is gelegen langs de weg die San Donato verbindt in Poggio en Castellina in Chianti en is opgebouwd uit een kamer met een enkel schip, zonder apsis en dakbedekking.

Outer

De gevel was oorspronkelijk aan het forum zijn: dit omdat ergens in het verleden van de kerk was de omkering van de richting. Aan de voorzijde is er een deur en een oog gepleisterd baksteen; Er is ook een dubbele lancet venster schelp.

Op de rechterflank van de kerk heeft een portaal, vermoedelijk bedoeld om pastorie, met monolithische boog op het kleine portaal, gebufferd, met een dunne architraaf ondersteund door consoles bolle bezel monolithische boog, allemaal worden gedateerd in het begin van de dertiende eeuw.

Aan de andere kant is er een portal, oorspronkelijk bedoeld om de mensen, net als de verschillende bezel versierd met een kruis in reliëf. Aan de linkerkant van dit portaal is een smalle spleet.

De achterkant van de kerk is totaal verstoken van openingen en toont tekenen van herstel werkzaamheden aan de linkerkant uitgevoerd.

Intern

De binnenkant van de klas is gepleisterd en sommige onderzoekers moest worden gebruikt als een ossuarium.

(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha