Leif Garrett

Voor Leif Nervik, beter bekend als Leif Garrett, is een acteur en zanger.

Biografie

Zoon van Carolin Underwood, schrijver en broer van Dawn, was de eerste film waarin hij speelde Bob & amp; Carol & amp; Ted & amp; Alice, 1969, op het moment dat hij 8 jaar oud was.

Hij besloot om zich te wijden aan het zingen van het beheren van een contract met Atlantic Records ondertekenen, zijn eerste album Leif Garrett werd opgenomen in 1977 bekend in Italië in de jaren 1979-1981 met een aantal televisie-optredens, zoals die van 1979, waar in de andere zondag Ze zong "I Was Made For Dancin '" en de klap uitgevoerd door Daniela Poggi, waar hij zingt en danst zijn andere stukken.

De single "Ik ben een Rebel", gecomponeerd voor hem door Victorio Pezzolla, later werd het symbool van de transmissie de pot onder leiding van Don Lurio.

In 1979, kort voor de leeftijd van achttien, Leif het besturen van een auto had een ongeval waarbij zijn vriend was verlamd. Hij werd gedwongen om hem te compenseren door het betalen van $ 7 miljoen compensatie voor de geleden schade. 14 januari 2006 werd hij gearresteerd in Los Angeles in Californië voor het bezit van drugs.

Onder zijn liefdes dat actrice Nicollette Sheridan en de actrice Justine Bateman.

Discografie

  • 1977 - Leif Garrett
  • 1978 - Feel the Need
  • 1979 - hetzelfde geldt voor u
  • 1980 - Can not Explain
  • 1981 - My Movie of You
  • 1998 - The Leif Garrett Collection

Single

  • 1978 - I Was Made For Dancin '/ Living Without Your Love
  • 1979 - de behoefte voelen / New York City Nights
  • 1980 - Ik was lookin 'voor Someone to Love / Hetzelfde geldt voor u
  • 1981 - Ik ben een Rebel
  • 1981 - Runaway Rita / Every Night with You

Filmografie

  • Bob & amp; Carol & amp; Ted & amp; Ansjovis
  • Kindermeisje en de professor, in de aflevering "The Human Element"
  • Family Affair, in de aflevering "Helden zijn Geboren"
  • Zwarte Noon Movies TV
  • Cade's County, in de aflevering "A Gun voor Billy"
  • Kanon, in de aflevering "De dood is een Double Cross"
  • De F.B.I., in de aflevering "The Deadly Species"
  • Gunsmoke aflevering "The Sodbusters"
  • Ghost Story, aflevering "Doorway to Death"
  • Een moeilijk voor de wet
  • Doc Elliot episode 2A Man van belang "
  • Apple's Way, in de aflevering "The Lamb"
  • Duivel Times Five
  • Provincie van Macon Macon County Line
  • Vreemde Homecoming Movies TV
  • De laatste overlevenden Movies TV
  • The Odd Couple, in de afleveringen "The Frog" en "Felix hertrouwt"
  • Drie voor de weg TV Series
  • De dagen van hot cop Buford
  • Drie voor het Movies Road TV
  • Diamante Lobo, geregisseerd door Gianfranco Parolini
  • ABC Afterschool Special, in de aflevering "Me and New Wife Dad's"
  • Overstroming! TV-film
  • Good luck grotere Bradbury
  • Man van Santa Cruz
  • Final Chapter: Walking Tall
  • Peter Lundy en de Medicine Hat Stallion Movies TV
  • Skateboard
  • Sgt. Pepper's lonely hearts club band
  • Wonder Woman aflevering "My Teenage Idol ontbreekt '
  • Familie, in de afleveringen "All for Love" en "Prelude"
  • Chips, in de afleveringen "Roller Skate Part 1" en "Roller Skate Part 2"
  • Longshot
  • De jongens van de 56ste straat
  • Shaker Run
  • Thunder Alley
  • The Road to Freedom: L. Ron Hubbard en Vrienden
  • Koorts zomer
  • Cheerleader Camp
  • Jager, in de aflevering "A rush naar oordeel"
  • De moordenares tweemaal genoemd
  • Superboy, in "Bringing Down the House"
  • De bankier
  • Monsters in "De helft zo oud als de tijd"
  • Bezoekers Saturday Night
  • VH1's 8-Track Flashback TV
  • Heerschappij
  • The Whispering
  • De volgende huurder
  • Ik vroeg wakker van de Dag I Died
  • De kunst van een Bullet
  • Amerikaanse Black Beauty Film TV
  • Popstar

Andere projecten

Andere projecten

  • Wikiquote
  • Burgerij
  •  Wikiquote heeft een inzameling van citaten van Leif Garrett
  •  Commons heeft foto's of andere bestanden op Leif Garrett
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha