Masahiro Matsuoka

Masahiro Matsuoka is een Japanse zanger en acteur.

Hij is een lid van de groep Jpop Tokio, waar hij is een drummer en danser sinds hun debuut in de vroege jaren '90. Bijgenaamd vertrouwelijk Mabo en Maa-kun.

Carrière

Als acteur Matsuoka onderdelen heeft in meer dan 20 dorama. Zijn eerste hoofdrol was in Psychometrer Eiji, een dramaserie in 1997. In 2008 verscheen hij in de komedie serie Yasuko naar Kenji, gebaseerd op de manga striptekenaar Aruko.

Hij speelde ook Shinichi Ozaki in Gojira Final Wars en verschenen in de comedy-serie Kaibutsu-kun, live action genomen uit de anime in het Italiaans bekend als Kaibutsu-kun, tolken Demokin.

Dankwoord

Matsuoka's band en hij heeft een video game speciaal voor de Xbox 360.

Filmografie

  • 1997: Psychometrer Eiji speelt Eiji
  • 1998: Liefde en Vrede interpreteert Kenta Horiguchi
  • 1999: 2 speelt Psychometrer Eiji Eiji
  • 1999: Tengoku ni Ichiban Chikai Otoko speelt Shiro Amakasu
  • 2000: Tengoku ni Ichiban Chikai Otoko 2 speelt Kazuya Okinoshima
  • 2002: Nurseman interpreteert Takasawa Yujiro
  • 2003 speelt Musashi Kojiro Sasaki
  • 2003: Manhattan Love Story speelt Tencho
  • 2004: Nurseman ga Yuku interpreteert Yuujirou Takasawa
  • 2004: Final Wars Gojira speelt Shinichi Ozaki
  • 2006: Yaoh interpreteert Ryosuke
  • 2007: Oishinbo speelt Shiro Yamaoka
  • 2007: Marathon Noguchi interpreteert Yoji
  • 2008: Tien aan wie? toneelstukken Kagetora Nagao
  • 2008: Yasuko naar Kenji interpreteert Oki Kenji
  • 2009: Hissatsu Shigotonin interpreteert Ryoji
  • 2010: Kaibutsu-kun speelt Demokin
  • 2011: Kaibutsu-kun speelt Demokin
  • 2011: Kokosei Restaurant
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha