Oreste Gherardini

Oreste Gherardini was een regisseur, acteur en scenarioschrijver Italiaanse zeer actief tijdens het tijdperk van de stomme film.

Filmografie

Directeur

  • 1919 Item 'en' s nachts
  • 1918 De schaduw
  • 1917 Consul buonalana
  • 1916 Butterfly Gold
  • 1916 Soul overgedragen
  • 1916 Nerina
  • 1916 Turbine rood
  • Heroïne in 1916 Servisch
  • 1915 120 H.P.
  • 1914 Nocturne in C minor
  • 1914 Private correspondentie
  • 1914 De toekomst van het bewustzijn
  • 1914 The Sentinel
  • 1914 Storm en rustige
  • 1914 Promotie voor persoonlijke verdiensten ...
  • 1914 De hydrofobe
  • 1914 Het einde van een droom
  • 1914 De twee bewustzijnen
  • 1914 Het geneesmiddel genezen
  • 1914 geneeskunde pastor
  • 1914 Argo
  • 1913 Dochter van detective
  • 1913 Caprices van het lot
  • 1913 Liliana: De socialite
  • 1913 Het mysterie van een geheime doorgang
  • Sacrifice 1913
  • 1911 Francine
  • 1910 Het offer van Marta
  • 1909 Fedra
  • 1909 Spartacus
  • 1909 Sappho
  • 1909 Hicks

Acteur

Film waarin hij speelde slechts:

  • 1917 Grillen van de liefde
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha