Radicale Stuff

Radicale Stuff was een hip hop groep Italiaans een van de eerste scène, zozeer zelfs dat een aantal van hun composities zijn in het Engels, dat is de oorspronkelijke taal van de hiphop, zoals gebruikelijk bij de eerste Italiaanse kunstenaars van het genre was.

Groep geschiedenis

Aanvankelijk genaamd Fresh Press Crew bestaat uit DJ Skizo, Soul Boy, Sean, DJ Gruff, Top Cat en Kaos One, heeft als de kern fundament van de laatste drie elementen die tussen 1986 en 1987 met de toetreding tot de groep van Dre Liefde leads de naamswijziging. In 1989 de eerste single van de groep, met de titel Let's Get Dizzy en zal later in 1990 worden uitgebracht Ik denk dat u weet gepubliceerd door Flying Records. De individuele anticipeert de release in 1992 van een LP samen opgenomen met de Griekse Bros. getiteld The Rap Jazzy Night - Live.

In de volgende twee jaar verlaat Top Cat de band, die nog twee singles titel Summer Fever en Ontha Run publiceert. In 1994, deze mensen en meer materiaal wordt verzameld in een dubbel LP getiteld Hardaswallow; op het moment van publicatie, de leden van de groep waren Dre Liefde, Dj Skizo, Kaos en Sean. Na de productie van het album, het project Radical Stuff zal worden geseponeerd door de respectievelijke leden, geholpen door hun intentie om te streven soloprojecten en diverse samenwerkingsverbanden. Pas in 1999, na een aantal jaren van stilte, zal de Flying Records los met de naam Radical Stuff feat. Mc Top Cat en Soul Boy, de ene Let's Get Dizzy.

Na de ontbinding van alle kunstenaars voortgezet met solo carrières, de meest actieve waren Dj Gruff en Kaos, wiens solo carrière verder in een bijzonder briljante, stroomt in eerste instantie samen met Dre en Sean Liefde in het project Neffa & amp; Boodschappers van Dopa.

Discografie

LP

  • 1992: Radical Stuff feat. De Griekse Bros. - de Rap Jazzy Night - Levende
  • 1994: Radical Stuff - Hardaswallow

Single

  • 1989: Radical Stuff - Let's Get Dizzy
  • 1990: Radical Stuff - ik denk dat U weet
  • 1993: Radical Stuff - Summer Fever
  • 1994: Radical Stuff - Ontha Run
  • 1999: Radical Stuff feat. Mc Top Cat and Soul Boy - Let's Get Dizzy

Samenwerkingen

Gedurende de periode van coëxistentie in Radical Stuff, hebben de leden van verschillende samenwerkingen in de soloprojecten van dezelfde kunstenaars die bestaat de groep, een voor allen moet de harde rapadopa De Dj Gruff onthouden geproduceerd.

(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha