Rockwell

Rockwell, aka William Kennedy Gordy, is een zanger en songwriter.

Het leven en carrière

Rockwell is de zoon van Berry Gordy, oprichter en CEO van Motown; Zijn moeder was Margaret Norton. Om beschuldigingen van nepotisme te voorkomen, zijn naam veranderde hij van William Kennedy Gordy Rockwell.

De single 1983 Somebody's Watching Me, gezongen met jeugdvrienden Michael en Jermaine Jackson, was de enige die in de top tien Hit VS en het Verenigd Koninkrijk, terwijl het bereiken van de eerste plaats in de R & amp; B geraakt.

Rockwell NIET was het eerste lid van de familie Gordy op de Billboard's Hot 100 in te voeren als kunstenaar. Zijn oom Robert Gordy, in feite, bereikte de eerste plaats in 1958 met Iedereen was er, onder het pseudoniem 'Bob Kayli'.

Rockwell is de half-zus van actrice Rhonda Ross Kendrick, de oudste dochter van Diana Ross.

Discografie

Album

  • 1984 - Somebody's Watching Me
  • 1985 - Gevangen
  • 1986 - De Genie

Single

  • 1983 - Somebody's Watching Me
  • 1984 - Obscene Phone Caller
  • 1984 - Mes
  • 1984 - Taxman
  • 1985 - Hij is een Cobra
  • 1985 - Peeping Tom
  • 1985 - Tokyo
  • 1986 - CARME
  • 1986 - Grow Up
  • 1991 - Vriendin
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha