Royal Hunt

De Royal Hunt is een groep power / progressieve metal Deens.

Biografie

Geboren in 1991 in de handen van Rusland geboren virtuoos toetsenist André Andersen, gekenmerkt door geluid pompeuze duidelijk geïnspireerd Ja, hun hoogtepunt met het album Moving Target en Paradox, sterke vooral de uitzonderlijke vocale capaciteiten van DC Cooper, die de band in 1994 toegetreden tot bereikten ze . In 1999 verliet de laatste van de band in het voordeel van John West, afkomstig uit Artension, die op zijn beurt zal de band te verlaten in 2006. In december 2007 werd de nieuwe zanger Mark Boals aangekondigd. Na het opnemen van X en een mini-tour, de Royal Hunt kondigen de terugkeer van DC Cooper en nu zijn die betrokken zijn bij het opnemen van een nieuwe full-length album, getiteld Show Me How to Live, waarvan de release datum is gepland voor de Europese 2 december 2011.

Opleiding

Stroom

  • D.C. Cooper - voice
  • André Andersen
  • Jonas Larsen
  • Andreas Passmark
  • Allan Sorensen

Ex componenten

  • Mark Boals
  • John West
  • Henrik Brockmann
  • Magnus Ulfstedt
  • Jacob Kjaer
  • Marcus Jidell
  • Steen Mogensen
  • Voor Schelander
  • Kenneth Olsen

Discografie

Studie

  • 1992 - Land of Broken Hearts
  • 1993 - Clown in de Spiegel
  • 1995 - Moving Target
  • 1997 - Paradox
  • 1999 - Angst
  • 2001 - The Mission
  • 2003 - Ooggetuigen
  • 2005 - Paper Blood
  • 2008 - Paradox 2 - Collision Course
  • 2010 - X
  • 2011 - Show Me How to Live
  • 2013 - Een leven om te sterven voor

Live

  • 1996 - Live - 1996
  • 1998 - Het sluiten van de Chapter
  • 2006 - Live - 2006

EP

  • 1995 - Far Away
  • 1998 - Message To God
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha