Sam Phillips

(Doorverwezen vanaf Leslie Phillips)

Leslie Ann Phillips, ook wel bekend als Sam Phillips en Leslie Ann, is een zanger, songwriter en actrice.

Hij heeft acht albums, waaronder de befaamde Martini en Bikinis in 1994. Hij componeerde ook muziek voor televisie als Gilmore Girls en Bunheads gepubliceerd. In 1995 maakte hij zijn debuut als actrice in de film Die Hard - Die Hard.

Biografie

Discografie

Album studio

  • 1983 - Beyond Saturday Night
  • 1984 - Dansen met Danger
  • 1985 - Black and White in een grijze wereld
  • 1987 - The Turning
  • 1988 - De Indescribable Wow
  • 1991 - Cruel Inventions
  • 1994 - Martini en Bikinis
  • 1996 - Omnipop
  • 2001 - Fan Dance
  • 2004 - Een Boot en een Schoen
  • 2008 - Do not Do Anything
  • 2011 - Camera's in the Sky

Verzamelingen

  • 1987 - Recollection
  • 1998 - Zero Zero Zero
  • 2008 - De Disappearing Act 1987-1998

Digitale EP

  • 2009 - hypnotiseurs in Parijs
  • 2009 - Cold Dark Night
  • 2010 - Magic voor Iedereen
  • 2010 - Oude Tin Pan
  • 2010 - Dagen van de One Night Stands
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha