Stadhuis

Het stadhuis, gelegen in het centrum van de stad Ulassai, Sardinië. Sardinië met uitzicht op het plein en domineert het landschap van de berg en de vallei van de Rio Tisiddu Pardu, vandaag de dag is het stadhuis in het land. Het werd ingehuldigd op 1 januari 1909, bracht tot bloei onder leiding van de impresario Rosati en ontworpen door ingenieur Ernesto Ravot, "die ook de Gemeentelijke Wash Ulassai".

Geschiedenis

De realisatie van de stabiele kosten de toenmalige gemeenteraad voorgezeten door cavalier Antonio Cannas, de broer van de procureur-generaal van de koning Francesco Cannas goed Lire 66.000, een exorbitante bedrag in die tijd, en voor een land van slechts herders en boeren. Het gebouw niet alleen diende als een gemeente, maar in de naoorlogse jaren, evenals lagere en middelbare school.

Structuur

De structuur rust op een hoog van de hoofdweg, en heeft toegang van zowel de voor- als aan de achterzijde, de laatste trap omhoog. Het gebouw bestaat uit een begane grond en een hoge, elk ongeveer 4 meter hoog, zijn gerangschikt in de voorkant 7 openingen per verdieping, op de begane grond van de centrale opening wordt de voordeur genoemd, terwijl de rest zijn ramen. Deze zijn van hout en vierkant eenvoudige onversierde, tussen de begane grond en de eerste verdieping lopen de gehele lengte van de voorste 4 frames gebogen om spiraalvormige karakter, de laatste van deze zegels de basis van alle ramen op de eerste vloer en in de centrale en in het bijzonder begeleidt gedurende de hoogte. De ramen van de eerste verdieping altijd in hout, culminerend in Arco al zesde, boven de laatste en de gevel bekroond door een groot frame glad de Romeinse vorm, en in het midden wordt verder aangevuld door een ronde boog fronton, waar in eerste instantie waren er schilderde een aantal decoratieve Art Nouveau

Binnenland

Aan de binnenkant, vanaf de begane grond is van bijzonder belang de onlangs gerestaureerde 'board room', waar de in 1910 het was altijd geschilderd art nouveau de gehele zolder met monochrome gronden neigt naar vinaceo, zowel de bloemen en begeleid door zoveel redenen geometrische, in het midden in plaats daarvan toont het wapen van het land. Ze werkten de schilders van Cagliari. Momenteel is de ruimte wordt gebruikt als kantoor van een burgemeester, en de laatste tijd is verfraaid met enkele werken van de kunstenaars Maria Lai en Luca Rossi. Altijd blijven op de begane grond, zijn er andere soortgelijke decoraties in de zalen van de consultants wordt bevestigd in de passage in plaats waarbij een "plaat van de Gevallen in War". Centraal is de dubbele trap met leuningen altijd dezelfde stijl die introduceert naar de eerste verdieping in de tweede waren er geen speciale architecturen.

(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha