Woensdag 13

Woensdag 13, pseudoniem van Joseph Poole, is een Amerikaanse zanger, voormalig zanger van Frankenstein Drag Queens van Planet 13 en Murderdolls, evenals een solo zangeres. Het is ook een van de makers en componenten dell'outlaw land band en Bourbon Crow, samen met Todd Youth, de rock'n'roll band Gunfire 76.

Zijn artiestennaam is opgebouwd uit verschillende elementen die de verschrikkingen van die Poole heeft geleden verbinden. Hij heeft zijn naam gekozen, geïnspireerd op woensdag van The Addams Family en het adres, 1313 Mockingbird Lane, van The Munsters .. Als solist woensdag 13 heeft drie albums, een in 2005, Transylvania 90210 bezit: Songs of dood, het sterven, en Doden, die hij volledig gecomponeerd en gespeeld, die zag hem leven op een tour begeleid door Kid Kid en Gruwelijke Pig; In 2006 bracht hij Fang Bang, die wordt vergezeld door Eric Griffin, Racci "Sketchy" Shay en Nate Manor op bas; In 2008 publiceerde hij "Skeletten", het album leed meer en meer introspectieve, die trekt alles uit de stoffige skeletten uit de kast van woensdag 13: depressie, alcoholisme en zijkanten autobiografische onverwacht. In hetzelfde jaar, te koop aanbiedt online "bloodwork EP", zijn eerste live / DVD "F ** k het, We zullen doen leven" en brengt de eerste aflevering van "Weirdo A-Go-Go" waarvan het de bedoeling om de tv-show Saturday Night met wie de zanger is opgegroeid, geïnspireerd door Commandant VS, Elvira en Zacherely herleven. "Het is allemaal erg dom en grappig," zegt hij, "Ik zie het als mijn persoonlijke lezing van deze shows op zaterdag ochtend dat ik altijd zag als een kind, met poppen en sketches dom". De zanger heeft ook in een bouwproject in het gebied van strips: het is een serie genaamd "13 Dead Kids" met fictieve personages en zijn eigen ontwerp, die ook zal worden begeleid door een lijn van de koopwaar.

Joseph Poole is getrouwd met Roxanne en heeft een dochter Zoie.

Discografie

Maniac Spider Trash

  • 1994: Dumpster Mummies
  • 1995: Moord Gelukkig Sprookjes

Frankenstein Drag Queens van Planet 13

  • 1996: The Late, Late, Late Show
  • 1998: Night of the Living Drag Queens
  • 2000: Songs From de onlangs overleden
  • 2001: Viva Las Violence
  • 2004: 6 jaar, 6 Feet Under the Influence
  • 2006: Little Box of Horrors

Murderdolls

  • 2002: recht om te blijven Violent
  • 2002: Voorbij de Vallei van de Murderdolls
  • 2010: Vrouwen en Kinderen Laatste

Woensdag 13

  • 2005: Transylvania 90210: Songs of dood, het sterven, en de Dode
  • 2006: Fang Bang
  • 2008: Skeletten
  • 2008: bloedonderzoek
  • 2008: fuck it, zullen wij het Live-Do
  • 2011: Re-Animated
  • 2011: Calling All Corpses
  • 2012: Spook & amp; Vernietigen
  • 2013: The Dixie Dead

Bourbon Crow

  • 2006: Highway to Hangovers
  • 2009: Long Way to the Bottom

Gunfire 76

  • 2009: Slachtoffers & amp; Tragedies
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha