Yuki Hsu

Yuki Hsu Huai Yu is een Taiwanese zangeres en actrice.

Het hoogtepunt van zijn carrière als popzangeres was aan het eind van de jaren '90. Hij is waarschijnlijk het meest bekend voor haar single "Fen Fei". Tussen 1998 en 2001 nam hij een reeks van hit in Taiwan, hoewel hij nooit genoot veel succes buiten Azië. De meeste van zijn liederen waren vrolijk en catchy melodieuze dance tracks, waarbij vaak waren er vreemde muziek of teksten kindertijd. In zijn lied "Angel", er is zelfs een kinderbad koor zingen met haar. Andere populaire liederen van Yuki Hsu zijn "Ai De Ding Dong", "Wie is Naughty" en een remake van de jaren '90 techno lied "Dub-I-Dub." In 1999 werkte hij samen met rapper Zuid-Koreaanse Yoo Seung juni een duet meer geavanceerde getiteld opnemen "Kan niet wachten", die haar een beetje 'of fame verzekerde buiten Taiwan. Hij was ook bekend om bizarre kapsels die tentoongesteld in veel van zijn muziek video's.

Na 2001, hield hij het opnemen van liedjes en gaf een impuls aan zijn carrière, waardoor handelen in tv-drama's in Taiwan. In 2007 keerde hij terug naar de hitlijsten met zijn nieuwe album Bad Girl.

Discografie

  • Eerste album, maart 1998
  • Go! Go! Go!, Oktober 1998
  • Vriendelijkheid van Magical Lady-2 Generaties, samen met Wen Ying, maart 1999
  • 5.6.7.8. Gaand
  • Engel, mei 1999
  • Liefde, januari 2000
  • U'Want, augustus 2000
  • Miss Right, augustus 2001
  • Bad Girl, mei 2007

Filmografie

  • De Straat Story, 2005
  • De reis van keizer Qian Long Jiang Nan, 2003
  • Liefde Train, 2003
  • Tweeny Heksen, punt 2003
  • De Monkey King: Quest For The Sutra ,, 2002
  • The Beauty Mermaid, 2001
  • Toshinden Subaru, de New Generation, post 2001
  • Battle Arena Toshinden, stem, 1998
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha